Bestyrelsen

Søren Hermann Pedersen, formand.

Søren og Christina købte sommerhuset i 2020 og har siden været i gang med løbende forbedringer. 

Espemosevej

Christer Florin Freiberg, ansvarlig for tekniske forhold

Sommerhuset har været i familiens eje siden udstykningen i 1961 og efter en gennemgribende renovering i 2014-16 bruges sommerhuset flittigt i både weekender og ferier året rundt.

Christer og hans kone sætter stor pris på naturen og roen i området og ikke mindst den fantastiske himmel på en klar skyfri nat.

Markskellet

Ole Skov Petersen, kasserer

Ole har sammen med sin hustru, Solveig, ejet huset siden 1. juni 2020. 

Huset var ved overtagelsen nyrenoveret både ind- og udvendigt. De lægger vægt på at vedligeholde og bevare huset på en let og enkel måde. Den korte afstand mellem parcelhuset i Virum og Rågeleje gør, at de ofte benytter sommerhuset.

Espegårdsvej

Bo Elgaard Larsen, næstformand, ansvarlig for fibernetprojektet

Bo gik fra at være suppleant i 2016 til at være rigtigt bestyrelsesmedlem i 2017. Han er drivkraften bag bestræbelserne for at få bedre internetforbindelse i området. 
Huset udlejes i perioder.

Plovmandsvang

Thea Mottes, bestyrelsesmedlem

Thea og hendes datter Louise har siden 2001 boet i på den velholdte hjørnegrund ned til mosen. I 2017 byggede de et nyt hus, men navnet er uforandret “Palshuset”.
Thea er næsten fastboende i årets ikke-kolde måneder og holder øje med de grønne områders og beplantningen, fx den uønskede japanske pileurt. 

Espemosevej

Rikke Krogh, suppleant

Rikke overtog huset i 2018 og har brugt meget tid i sommerlandet på at gøre huset til sit helt eget paradis.

Plovmandsvang

Stig Christensen, revisor

Stig og Sonja har længe boet i det sorte hus på hjørnet af Plovmandsvang og Markskellet, men i 2018 rev de det ned og fik bygget et flot og tidssvarende hus.

Markskellet