Nyttig information

Ejendomshandel

Vores dejlige området ligger tæt nok på Kattegat til, at man kan nyde sin daglige dukkert, men langt nok fra vandet til at huspriserne ikke er skyhøje. Mange sommerhusejere har boet her i en menneskealder, og der kommer kun få huse til salg om året.

Til brug for ejendomshandel kan du rekvirere et grundejerforeningsskema hos bestyrelsen.

Kender du DinGeo, som præsenterer offentlige data om alle huse og viser luftfoto af dit hus? Klik her og tjek din adresse.

Genbrugstationer

Åbningstider i vinterhalvåret (1. oktober – 31. marts): Alle ugens dage: kl. 9.00 – 17.00, dog lukket den 24. , 25., 26., 31. dec. og 1. januar. Åbningstider i sommerhalvåret (1. april – 30. september): Alle ugens dage: kl. 9.00 – 18.00
Højelt genbrugsstation, Bøgebjergvej 84, 3230 Græsted Skærød genbrugsstation, Industrivej 4, 3200 Helsinge

Kontingent og vejfondsbidrag

Beløbene fastsættes af generalforsamlingen i juni måned hvert år og er i 2021 på 200 kr. i kontingent og 500 kr. til vejfonden, dvs. 700 kr. i alt. Betalingspåmindelse udsendes pr mail efter generalforsamlingen, og sidste frist for betaling er 1. august. Opkrævningen sendes pr mail og betales online via et system, der hedder NemTilmeld og lever op til sit navn. 

Kun efter forudgående aftale med formanden eller kassereren kan der betales på anden vis.
For sen betaling pålægges 100 kr i gebyr, hvis der ikke betales senest 14 dage efter 1. rykker pr mail.

Internet

Dækningen varierer på vejene i foreningen. Du kan tjekke netop din adresse her: Tjekditnet og derefter kan du lave en søgning på udbydere i området. Når man har bredbånd i huset, er der simple løsninger på at få det meste ud af sin router. Læs mere her:  dårlig dækning i hjemmet?

Fibernet  er ved at blive etableret i området.

Nyttige links

Vejby Vandforsyning Telefon 48 70 57 26. Kontortid mandag til fredag kl 8.30-13.00, adm@vejbytisvildevand.dk. Ved driftsforstyrrelser uden for kontortid kontaktes vagten på telefon 29 47 24 49

Gribskov kommune

Tip Gribskov kommune Her kan alle give kommunen besked om fejl og mangler, der trænger til udbedring, fx huller i veje, manglende skilte, tilgroede områder…

Beskæring af buske og træer langs vejen i Gribskov kommune

Bolius.dk – naboens grene hænger ind på min grund

Bolius.dk – sådan fjerner du et hvepsebo  Ib Askbo, Espegårdsvej 22 kan måske hjælpe med gode råd.

Gribskov Landligger Forbund Forening for samtlige grundejerforeninger i hele kommunen.

Vejby-Tibirke Selskabet har til  formål er at bevare og styrke kendskabet til Vejby-Tibirke-egnens særpræg. Det sker ved at indsamle kunst og litteratur skabt af kunstnere, som har boet eller virket på egnen.