Links

Ejendomshandel

Ejendomshandel: Vores dejlige området ligger tæt nok på Kattegat til, at man kan nyde sin daglige dukkert, men langt nok fra vandet til at huspriserne ikke er skyhøje. Mange sommerhusejere har boet her i en menneskealder, og der kommer kun få huse til salg om året. Til brug for ejendomshandel kan du hente Espegård grundejerforeningsskema 2020
Kender du DinGeo, som præsenterer offentlige data om alle huse og viser luftfoto af dit hus? Klik her og tjek din adresse.

Genbrugstationer

Genbrugsstationer: Åbningstider i vinterhalvåret (1. oktober – 31. marts): Alle ugens dage: kl. 9.00 – 17.00, dog lukket den 24. , 25., 26., 31. dec. og 1. januar. Åbningstider i sommerhalvåret (1. april – 30. september): Alle ugens dage: kl. 9.00 – 18.00
Højelt genbrugsstation, Bøgebjergvej 84, 3230 Græsted Skærød genbrugsstation, Industrivej 4, 3200 Helsinge

Kontingent & Vejfondsbidrag

Betaling af kontingent og vejfondsbidrag: Beløbene fastsættes af generalforsamlingen i juni måned hvert år og er i 2021 på 200 kr i kontingent og 500 kr til vejfonden, dvs 700 kr i alt. Betalingspåmindelse udsendes pr mail efter generalforsamlingen, og sidste frist for betaling er 1. august. Opkrævningen sendes pr mail og betales on line via et system, der hedder NemTilmeld og lever op til sit navn. Kun efter forudgående aftale med formanden eller kassereren kan der betales på anden vis.
For sen betaling pålægges 100 kr i gebyr, hvis der ikke betales senest 14 dage efter 1. rykker pr mail.

Internet

Internet. Dækningen varierer på vejene i foreningen. Du kan tjekke netop din adresse her: Tjekditnet og derefter kan du lave en søgning på udbydere i området. Når man har bredbånd i huset, er der simple løsninger på at få det meste ud af sin router. Læs mere her:  dårlig dækning i hjemmet?

Fibernet findes endnu ikke i området, men grundejerforeningen og de nærliggende naboforeninger forsøger at skaffe tilstrækkeligt med interessetilkendegivelse fra beboerne til, at TDC NET vil komme og lægge fibernet i området. Giv dit besyv med på tdcfiber.dk – det er uforpligtende og du kan frit vælge udbyder, hvis det lykkes at få fibernet.

Hvis 80% af beboerne i vores nabolag tilkendegiver deres interesse, vil TDC NET starte udrulning af fibernet inden for et halvt år. Ultimo juni 2020 har 163 vist deres interesse på tdcfiber.dk – der mangler ca 50 husstandes tilsagn..

Diverse

Vand: Vejby Vandforsyning Telefon 48 70 57 26. Kontortid mandag til fredag kl 8.30-13.00, adm@vejbytisvildevand.dk. Ved driftsforstyrrelser uden for kontortid kontaktes vagten på telefon 29 47 24 49

Gribskov kommune

Tip Gribskov kommune Her kan alle give kommunen besked om fejl og mangler, der trænger til udbedring, fx huller i veje, manglende skilte, tilgroede områder…

Snerydning i Gribskov kommune    Uddrag der vedrører private veje i sommerhusområder, dvs vores veje i grundejerforeningen.

Beskæring af buske og træer langs vejen i Gribskov kommune

Bolius.dk – naboens grene hænger ind på min grund

Bolius.dk – sådan fjerner du et hvepseboIb Askbo, Espegårdsvej 22 kan måske hjælpe med gode råd.

Gribskov Landligger Forbund Forening for samtlige grundejerforeninger i hele kommunen.

Vejby-Tibirke Selskabethar til  formål er at bevare og styrke kendskabet til Vejby-Tibirke-egnens særpræg. Det sker ved at indsamle kunst og litteratur skabt af kunstnere, som har boet eller virket på egnen.